Met WallDesign en Waterdicht Tegelwerk Systeem maak je blijvend de mooiste badkamers

Artikel delen

Stijlvol sanitair, hoogwaardig tegelwerk en warme sfeerverlichting: voor douche en bad creëren we graag onze eigen wellnessruimte. Om dat alles ook mooi te houden, moet de badkamer blijvend waterdicht zijn. Forbo Eurocol maakt dit al tientallen jaren waar met zijn Waterdicht Tegelwerk Systeem. Dat is uitstekend te combineren met WallDesign, voor een fraaie betonlook in combinatie met hoogwaardig tegelwerk.

Stijlvolle badkamer

WallDesign neemt een bijzondere plaats in binnen het brede marktaanbod betonlook-producten. Het komt namelijk, na even doorroeren, kant-en-klaar uit de emmer. Goed nieuws voor de stukadoor, tegelzetter en zzp’er, want zo heb je nooit gedoe met aanmaken en mengen. Ook kun je stoppen en doorgaan met je project wanneer het jou uitkomt. Deksel op de emmer en later ga je gewoon weer verder waar je gebleven was. Zonder zichtbare aanzetten of afscheiding. Ook de handige doe-het-zelver kan er prima mee uit de voeten.

Ideale combinatie

Het Waterdicht Tegelwerk Systeem biedt alles wat je nodig hebt om een badkamer – of andere natte ruimte – perfect blijvend waterdicht te maken. Een systeem van egaliseren, afdichten, tegels verlijmen, voegen en kitten. En met de trend van betonlook in combinatie met tegelwerk, is het prettig voor de verwerker dat je met WallDesign over een bijpassend Eurocol-product beschikt dat aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet.

Vier grijstinten

WallDesign is verkrijgbaar in vier stijlvolle grijstinten en wordt geleverd in emmers van gerecyclede kunststof. Een duidelijke verwerkingsbrochure wijst de verwerker in zes stappen de weg naar het fraaie eindresultaat, inclusief handige tips om een creatieve touch aan het werk te geven.

Forbo Eurocol Nederland B.V.
www.eurocol.nl