Flexibele voeg voor snel herstel scheuren in betonnen vloeren

Artikel delen

Scheuren in bedrijfsvloeren kunnen leiden tot onveilige situaties. Medewerkers kunnen struikelen of zich verstappen tijdens het werk. Maar ook voor heftrucks die dagelijks over de beschadigde vloer rijden kunnen de gevolgen groot zijn. Zo veroorzaakt een scheur iedere keer een klap voor de heftruckchauffeur en bovendien bestaat de kans dat de lading beschadigt of zelfs van de heftruck valt. Met Jaki Flex Voeg kunnen de scheuren snel en eenvoudig hersteld worden.

Jaki flexvoeg

De Jaki Flex Voeg is toepasbaar op alle cementgebonden vloeren in allerlei situaties, zoals betonnen vloeren in distributiehallen, industriehallen, magazijnen, werkplaatsen, parkeergarages en balkons. Iedere scheur in de vloer is in een paar uur tijd weer naadloos vlak, extreem sterk en direct gebruiksklaar. De productie of bedrijfsvoering ligt hierdoor minimaal stil en het aanbrengen en verwerken van de Jaki Flex Voeg veroorzaakt weinig overlast.

In slechts drie uur tijd is de scheur weggewerkt. Nadat eerst de ondergrond is voorbereid door de vloer rondom de scheur op te schuren, kan de scheur gevuld worden met de gietbare voegvulling. Als deze voeg droog is, zorgt een seallaag voor de optimale bescherming. Het resultaat is een flexibele, waterdichte en scheuroverbruggende oplossing, die geschikt is voor zware belastingen.

Jaki is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in de reparatie en renovatie van bedrijfsvloeren en weet als geen ander welke oplossing het beste past bij ieder probleem.

Jaki
www.jaki.nl