BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst!

Artikel delen

Wil jij in één dag bijgepraat worden over nieuwste bouwinnovaties? Kom dan naar BouwBeurs 2023. Van 6 tot en met 10 februari komen honderden exposanten en partners samen in Jaarbeurs om jouw alles te vertellen over de laatste product- en brancheontwikkelingen. Tijdens de beurs maak je kennis met de nieuwste producten en de slimste technieken. Hier ben jij toch bij?

BouwBeurs 2023

Registreer je gratis online en bezoek de beurs samen met je collega’s. Samen bouwen we aan de toekomst!

Registreer je hier GRATIS

Exposanten BouwBeurs 2023

Op de website van BouwBeurs vind je de volledige lijst met alle exposanten die aanwezig zijn tijdens de beurs. Daar presenteren ze hun nieuwste innovaties. Ga voorbereid naar de beurs en bekijk welke exposant je zeker niet mag missen.

Bekijk hier de volledige exposantenlijst

Activiteitenprogramma

Tijdens de beurs geniet van je van een vol activiteitenprogramma met verschillende kennissessies en demo’s. Samen met diverse partners is een uitgebreid programma samengesteld. Het Veiligheidsplein, het Houtpaviljoen en het Tegelplein zijn slechts enkele activiteiten.

Samen met je collega’s sluit je de dag af in het BouwBeurs Café.  Geniet van verschillende activiteiten en optredens en maak kennis met andere vakspecialisten.

Bekijk hier alle activiteiten

Beursvloer BouwBeurs

Programma & sprekers

In het Cirkel Theater wordt aandacht besteed aan duurzaam bouwen. De spoedcursus houtbouw, duurzaam renoveren en circulair slopen is slechts een kleine greep uit het programma. Sprekers in het Tech Forum vertellen je meer over digitalisering en industrialisering in de bouw. Laat je inspireren door digitale bouwinnovaties die jouw werk nóg efficiënter maken.

In het BouwBeurs Nieuwscafé powered bij Aannemer worden actuele en interessante onderwerpen in de bouwsector besproken. Gastheer Franks Reichardt heeft iedere dag nieuwe gasten aan tafel voor een diepte-interview. Ondernemers, fabrikanten, eigenaren en koplopers van de sector vertellen meer over hun specialisme en de grote ontwikkelingen in de bouw.

Programma en sprekers