Een wereld te winnen

Artikel delen

Voor IsoBouw is de BouwBeurs een fantastisch platform om haar innovatieve kracht te tonen. En dat is precies wat bezoekers op de stand kunnen verwachten: nieuwe innovatieve isolatiesystemen met oog voor het milieu, met als passend thema ‘Een wereld te winnen met IsoBouw’.

wereld te winnen

Met haar innovatieve kracht blijft het bedrijf haar afnemers ondersteunen om projecten sneller, beter en voordeliger te maken. Op deze wijze valt er ook voor hen nog een wereld te winnen. Hoe? Tijdens de Bouwbeurs toont het o.a.:

 • Nieuwe prefab dakelementen
  Deze nieuwe zelfdragende dakelementen combineren de kwaliteit en flexibiliteit van dakelementen met het gemak van prefab.
 • Nieuwe renovatieplaten hellend dak
  IsoBouw toont een primeur met nieuwe circulaire dakpanelen voor toepassing op een dragend dakbeschot.
 • Plat dak isolatie voor PV-systemen
  Deze isolatie biedt de beste garantie op een veilige toepassing van PV-systemen op een plat dak.
 • Brandveilige gevelisolatiesystemen
  IsoBouw geeft uitleg over de wetgeving rondom de relevante brandveiligheidsthema’s en toont, door Efectis geteste, gevelsystemen.

Een wereld te winnen met … circulaire producten

Er is letterlijk een wereld te winnen met duurzame en circulaire isolatie. IsoBouw blijft daarom stappen maken om de voorsprong met betrekking tot hun milieuprestaties te vergroten. Zo is het mogelijk om onze leefomgeving beschermen en om nog beter bouwen aan een circulaire toekomst. Aan bod komen o.a.:

 • Het Use4ReUse retournamesysteem voor reststukken
 • Nieuwe producten van gerecyclede EPS

IsoBouw
www.isobouw.nl/
Stand 11.D010