Persoonlijke beschermingsmiddelen – Het oog wil ook wat

Artikel delen

De belangrijkste eigenschap van een PBM is natuurlijk dat het beschermt tegen alle gevaren waar je tijdens je werkzaamheden mee te maken krijgt, dus veiligheid is het allerbelangrijkste. Maar wat nu als je veiligheidsbril steeds beslaat of je helm niet lekker zit, dan weet je niet hoe snel je hem af moet doen.

PBM

Een PBM dat niet gedragen wordt, is niet veilig dus draagcomfort is ook belangrijk. En als laatste wil je er ook nog een beetje leuk bij lopen, ook tijdens je werk. Het oog wil tenslotte ook wat. Daarom levert Avanas veiligheidsbrillen en veiligheidshelmen met een sportief design want als je het dan toch moet dragen dan is wel fijn dat het er ook nog goed uit ziet.

Bollé Safety veiligheidsbrillen worden door de gebruikers gewaardeerd om de pasvorm en het design. De anticondenscoating, Platinum, zorgt er voor dat bril niet beslaat. Zeker in combinatie met adembescherming is dit prettig. Deze coating is tegenwoordig ook te krijgen op de veiligheidsbrillen op sterkte van Bollé. Bollé heeft een eenvoudig online bestelsysteem en een landelijk dekkend netwerk van opticiens waardoor een veiligheidsbril op sterkte heel eenvoudig geregeld kan worden.

De veiligheidshelmen van Kask Safety hebben een sportief uiterlijk en door het revolutionaire binnenwerk een optimale pasvorm. Kask promoot het gebruik van een kinriem in de bouw. Het meeste hoofdletsel ontstaat door struikelen, uitglijden en vallen. In deze situaties wil je toch dat je helm stevig op je hoofd blijft zitten?

Avanas Safety Products
www.avanas.nl
Stand 12.A067