Op zoek naar een duurzame en stijlvolle afwerking van daken?

Artikel delen

Compri Aluminium biedt een zeer uitgebreid assortiment aan daktrimmen voor zowel nieuwbouw als renovatie. De daktrimmen zijn vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam aluminium. Daarnaast ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn de dakrandprofielen eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Stijlvolle afwerking van een gebouw

Met een breed scala aan profielen en kleuren om uit te kiezen, kunnen de dakrandprofielen van Compri Aluminium op vrijwel elk type dak worden toegepast. De afwerking van de trimmen kan naar wens brute, geanodiseerd of gemoffeld zijn. Ook kan het bedrijf de dakrandprofielen in elk gewenste kleur aanleveren.

Met bijna 50 jaar ervaring kan Compri elke vraag naar aluminium bouwprofielen vertalen in een goed en esthetisch eindproduct. Het bedrijf werkt flexibel en oplossingsgericht. Als voorraadhoudende groothandel met productie en bewerkingsmogelijkheden, beschikt het over alle logistieke faciliteiten om een stipte levering bij u op het bedrijf of op de bouwplaats te garanderen.

Daarnaast heeft het bedrijf goede en veilige arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel staan. Niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor klanten en natuurlijk de omgeving. Door verstandig om te gaan met beschikbare middelen, materialen en energiebronnen beperkt het bedrijf de milieubelasting op de leefomgeving.

Het creëren en continu verbeteren van een goede en veilige werkomgeving, waardoor schade aan de gezondheid wordt voorkomen, zorgt ervoor dat Compri-medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Compri Aluminium
www.compri.eu