Bescherm je ogen, draag een veiligheidsbril

Artikel delen

Carhartt heeft een hele collectie veiligheidsbrillen voor allerlei toepassingen. Nieuw is veiligheidsbril Braswell, ideaal om te dragen op de bouwplaats of als je aan het klussen bent. De bril zorgt voor lichtgewicht bescherming van je ogen tegen zonlicht, stof en opspattend materiaal

Man met veiligheidsbril opDe ergonomische bril met anti-condens glazen draagt erg prettig dankzij de zachte, non-slip kunststof poten. Dankzij het klik-mechanisme sluiten de pootjes van de bril goed aan op je hoofd. Het stevige montuur heeft een verstelbaar rubberen neusstuk voor comfort van ′s morgens vroeg tot ′s avonds laat.

Carhartt heeft de veiligheidsbril ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden op de werkplek. Zowel de monturen als de glazen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal, oorspronkelijk ontworpen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, is dunner en lichter dan plastic met hetzelfde sterkteniveau. Hierdoor weegt de veiligheidsbril maar 28 gram, waardoor ze bijna gewichtsloos aan voelen. De glazen voldoen aan de ANSI Z87.1 norm en CE EN 166-certificering.

Je kunt kiezen uit drie uitvoeringen met glaskleuren in Bronze, Clear of Grey, die passen bij de hoeveelheid licht op de locatie. De zachte kleuren zijn ook erg prettig om auto te rijden.

Veiligheidsbrillen

Carhartt
www.carhartt.com/