Doe jij ook mee aan de Connected Construction Conference 2023?

Artikel delen

De Connected Construction Conference brengt vakgenoten en bouwprofessionals uit België en Nederland samen om te leren, contacten te leggen en inspiratie op te doen. In één dag wordt de gehele workflow behandelt van concept en ontwerp tot bouw en beheer.

Vakbeurs

Leer meer over hoe technologie een revolutie teweegbrengt in de sector én ons in staat stelt verbindingen tot stand te brengen en zo samenwerking te stimuleren. Kies uit 15 sessies met topsprekers en industrie-experts en leer hoe professionals zoals u nieuwe oplossingen en technologie gebruiken voor enkele van de moeilijkste uitdagingen in de sector. Ontdek het netwerkeffect van de CCC en ontketen de kracht van het Trimble-platform.

Terug voor 2023 en beter dan ooit!

MEER sessies op maat voor de hele bouwsector. MEER praktijkverhalen, zodat u nieuwe ideeën rechtstreeks van uw collega’s krijgt. MEER hands-on Q&A mogelijkheden. En het is helemaal gratis.

Beursvloer

Zoveel te doen, op één enkele plaats!

Dit jaar brengt Trimble iets speciaals. In plaats van de zoveelste langdradige conferentie, krijgt u meer manieren dan ooit om contact te leggen en bij te leren binnen de Trimble gemeenschap. Hoe meer we weten, hoe meer we delen, hoe beter we allemaal worden.
Vraagt u zich wel eens af hoe VolkerWessels erin slaagt al hun gegevens synchroon te houden en ervoor te zorgen dat hun teams de informatie krijgen die nodig is, wanneer het die nodig heeft? Rene de Groot neemt ons mee naar hun Connected Construction-strategie.
Zoals velen weten, gaat de WKB op 1 januari 2024 in. Dan is het nu de perfecte tijd om te mobiliseren en u voor te bereiden. Tijdens onze Connected Construction Conference zal Martijn Broeze van Borg4 u van zijn expertise, insights en alle details over kwaliteitsborging voorzien.

Beursvloer

Verbind uw merk met de Trimble gemeenschap

Met 95% van de vorige deelnemers die zeiden dat ze het event aan een collega zouden aanbevelen, is dit zeker de moeite waard om aan deel te nemen. Krijg merkzichtbaarheid, leer uw collega’s kennen en bouw een onderling verbonden netwerk op.

Vindt uw “waarom” samen met uw “hoe” op deze Trimble Connected Construction Conference!
Blijf op de hoogte

Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van nieuwe details en aankondigingen over de Connected Construction Conference van 2023.

Trimble
www.construction.trimble.nl/