Meegenomen worden in de digitale transitie rondom de Wkb?

Artikel delen

Op de Connected Construction Conference laat Trimble de gehele digitale transformatie zien van de bouwsector. Met de lancering van het Connected Construction platform kunnen alle partijen digitaal samenwerken en centraal hun DATA beheren. In één dag wordt de gehele workflow van concept en ontwerp tot bouw en beheer behandeld.

Trimble Connected Construction Conference banner

Kies uit 15 sessies met topsprekers en industrie-experts en leer hoe professionals zoals jij nieuwe oplossingen en technologie gebruiken voor enkele van de moeilijkste uitdagingen in de sector.

Bekijk hier het volledige programma

Kwaliteitsborging

Zoals velen weten, gaat de WKB op 1 januari 2024 in. Dan is het nu de perfecte tijd om te mobiliseren en je voor te bereiden. Tijdens de Connected Construction Conference zal Martijn Broeze van Borg4 jou van zijn expertise, insights en alle details over kwaliteitsborging voorzien.

We staan voor een grote uitdaging”, benadrukt Ruud Kats, Regionaal Business Director bij Trimble Construction Benelux. “De invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen komt namelijk steeds dichterbij. En deze nieuwe wet betekent nogal wat! Zowel voor het bevoegd gezag als voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars, architecten, constructeurs en aannemers. Trimble wil hier graag in ondersteunen en gaat zelfs een stap verder, door stakeholders mee te nemen in de gehele digitale transitie. Ook willen we graag de implementatie van het nieuwe stelsel van kwaliteitsborging faciliteren. Niet voor niets spreken wij over Connected Construction.”

De WKB kan dus als een opportuniteit gezien worden om jouw bedrijf een digitaliseringsslag door te laten maken en om jouw kwaliteitsborging proces te verbeteren!

Trimble en Microsoft werken samen aan de bouw van de toekomst

Volg deze strategische sessie door Jennifer Lin, senior vice president en chief platform officer bij Trimble, over de Trimble Construction Cloud. De samenwerking van Trimble met Microsoft zorgt ervoor dat het Azure platform beschikbaar is gekomen voor de Trimble Solutions. Hierdoor worden projectteams in staat gesteld om te ontwerpen, te bouwen en samen te werken met het live delen van data.

Introductie van Trimble Electrical Designer 2D

In de sessie over de Elektrische Workflow gaat Trimble niet alleen in op het gebruik van Stabicad voor elektrotechnische installaties, maar ook laat ze zien hoe Trimble Connect effectief en efficiënt ingezet kan worden in de totale workflow, van ontwerp tot uitvoering. Daarnaast zullen ze Trimble Electrical Designer 2D introduceren.

Trimble’s Electrical Designer 2D is dé elektrotechnische berekeningssoftware, waarmee snel, nauwkeurig en volgens de regels elektrische systemen ontworpen kunnen worden.

Zorg dat je erbij bent

Grijp je kans en ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de bouwsector. Met hands-on praktische sessies waar ze vooral de “hoe” laten zien. Schrijf je nu in!

Trimble
construction.trimble.nl/conference