Douchecabineserie geeft exclusief doucheplezier

Artikel delen

Badkamerindelingen zijn zo divers als de individuele wensen van de klant. Daarom is het belangrijk om met functionele doucheoplossingen zowel aan de specifieke ruimtelijke omstandigheden als aan de hoogste eisen van comfort en design te voldoen. De succesvolle Exklusiv-serie van HSK combineert de bewezen voordelen van zijn voorgangers met moderne vormgeving en nieuwe technische functies voor echt exclusief doucheplezier.

Badkamer

Past perfect in elke hoek: de Exklusiv 2.0 als hoekinstap. Vier-delig maakt zo een royale instap mogelijk en biedt het typische HSK-comfort. Let ook op de visueel opnieuw ontworpen schuine stabilisatiebeugels aan de bovenzijde van de glaswand.

De douchecabineserie Exklusiv 2.0 combineert het beste van zijn voorgangers met nieuwe doordachte details tot een hoogwaardig, modern doucheconcept. Wat blijft is de vertrouwde functionaliteit: het flexibele scharnierlager van het profiel met praktisch liftsysteem zorgt voor betrouwbare dichtheid en uitstekende bediening. Ook de variatie in maatvoering blijft behouden en maakt zo dus een speciale hoogte tot 220 cm mogelijk.

Nieuw bij de Exklusiv 2.0 is het vlakkere wandaansluitprofiel met speciale keder-techniek. Hierbij worden de vaste elementen in het vaste wandprofiel geschoven, uitgelijnd en permanent en vast bevestigd. Dit zorgt voor een eenvoudige, snelle en vooral veilige montage. De optisch herziene stabilisatiebeugel zorgt voor een eigentijdse uitstraling en veilige grip. Hoekinstap, ronde douche of ruimtenis: met het brede assortiment kunnen badkamer professionals hun klanten voor elke badkamer een pasklare doucheoplossing op maat bieden.

Universele ontwerpmogelijkheden

De douchecabineserie Exklusiv 2.0 kenmerkt zich door moderne details en diverse ontwerpmogelijkheden. De profieldelen van de nieuwe editie zijn in het algemeen hoekiger en platter en zorgen zo voor een bijzonder heldere uitstraling. Er is keuze uit de profielkleuren aluminium zilver-mat, chroomoptiek of trendy zwart-mat. Ook de kunststof sluitingsmagneten zijn passend bij het nieuwe Exklusiv 2.0 design met chroom-metalen inleg of in zwart verkrijgbaar. Verschillende greepvarianten geven net dat beetje extra. Vooral de optioneel verkrijgbare, voor de grip geoptimaliseerde gekartelde greep onderstreept het moderne uiterlijk van de Exklusiv 2.0.

Het ergonomische design garandeert altijd het maximale gebruikerscomfort en optimale gripveiligheid bij het openen en sluiten van de deuren. Daarnaast zijn er verschillende glasuitvoeringen: klassiek helder glas, gezandstraald matglas of trendy design-matglas. Voor langdurig plezier van de nieuwe douchecabine zorgt de optionele glasafdichting TwinSeal. Deze biedt een speciale oppervlaktebescherming, die een maximale weerstand tegen kalk en vuil combineert met waterafstotende eigenschappen. Door deze combinatie ontstaat op de binnenzijde van het glas een dubbele beschermlaag. Dat zorgt voor een ultrahelder zicht en transparantie.

Douchecabine met draaivouwdeur

Dankzij de praktische draaivouwdeur kan de Walk In douchecabine uitgebreid worden.

HSK Duschkabinenbau KG
www.hsk-duschkabinenbau.de