In de spotlight

Producten
Artikel delen

De revolutie van energiezuinig verwarmen

Nederland staat aan een cruciaal kruispunt op het gebied van duurzaamheid: de transitie naar gasloos wonen. Dit vraagt om innovatieve, energie-efficiënte verwarmingssystemen die toepasbaar zijn in een scala van woonomgevingen en daarbij ook installateurs voorzien van gebruiksvriendelijke en tijdbesparende mogelijkheden. Dit is waar WARP Systems inspringt met hun vloerverwarmingssystemen, het natbouwsysteem SpeeTile en het droogbouwsysteem SpeeTherm. In combinatie met een warmtepomp is koelen ook mogelijk.

vloerverwarmingIn de context van de Nederlandse energietransitie biedt het SpeeTile systeem van WARP Systems een energie-efficiënte oplossing die technologisch geavanceerde is. Met een minimale opbouwhoogte van 15mm en een gewicht van 30 kg/m² is dit systeem uitermate geschikt voor projecten waarbij elke centimeter en kilogram telt. Door de lage opbouwhoogte en het lichte gewicht is het SpeeTile systeem in veel situaties geschikt en gemakkelijk te installeren, zelfs op wanden en plafonds. Het innovatieve klik-breek-schuif mechanisme maakt het systeem bovendien ideaal voor snelle en efficiënte installaties, een cruciaal voordeel bij grootschalige verduurzamingsprojecten.

Voor woningen met houten ondervloeren is SpeeTherm een uitkomst. Dit systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en de SpeeTube verwarmingsbuis. Met een gewicht van slechts 3 kg/m² en een lage opbouwhoogte van 15mm kan het eenvoudig worden toegepast in talloze situaties. Het SpeeTherm systeem is zo ontworpen dat het zelfs op minder stabiele houten ondervloeren kan worden geïnstalleerd, mits deze vlak zijn. Dit vergroot de reikwijdte van mogelijke toepassingen aanzienlijk, een belangrijk voordeel in het licht van de toenemende diversiteit van woningbouwprojecten.

vloerverwarming

In het tijdperk van energietransitie en verduurzaming is het van groot belang dat nieuwe verwarmingssystemen energiezuinig zijn en snel en efficiënt reageren op de warmtevraag. Met een opwarmtijd van slechts 30 tot 45 minuten onderscheiden de systemen van WARP Systems zich duidelijk van traditionelere methoden.

WARP Systems biedt een passende energie-efficiëntie oplossing voor jou als professional in de bouw- of installatiesector die aansluit bij de huidige en toekomstige uitdagingen van het gasvrij maken van Nederlandse woningen. Met een offerte die je binnen één werkdag ontvangt en een materialen levering binnen drie werkdagen, is het gemakkelijker dan ooit om de stap naar de toekomst van verwarming te zetten.

WARP Systems
www.warp-systems.nl

 

BouwTotaal