Het jaar rond bouwen met houtskelet en CLT

Artikel delen

BFB Wood commercialiseert daken, wanden, vloerroosters, gevelelementen en 3D modules in houtskelet en CLT voor de professionele bouwmarkten in België, Zuid-Nederland, GH Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Houtskelet bouw

Dit aanbod wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd door BFB Wood’s zusteronderneming Jumatt die, met bijna 60 jaar ervaring, over een unieke expertise beschikt in (modulaire) houtskeletbouw. BFB Wood en Jumatt maken deel uit van Bostoen Group, projectontwikkelaar en aannemersbedrijf, actief in nagenoeg alle Vlaamse provincies. Met 50 jaar ervaring behoort de Group tot één van dé marktleiders in de residentiële bouwsector.

“Kwaliteit voeren we hoog in het vaandel, flexibiliteit is onze troef”, vertelt Hendrik Pirard, Sales Manager bij BFB Wood. “Onze deskundigheid in combinatie met automatisatie staat voorop. De knowhow van onze vakmensen en hun kennis van hout maakt hen uniek. En met een fabriekshal van 12.000 m2 en 3 productielijnen staan we in voor een productie het ganse jaar door. Dit laat een grotere productiecapaciteit toe én garandeert een optimale kwaliteitscontrole. Kortom, ‘operational excellence’ staat centraal.”

Ben je benieuwd om zelf een kijkje te nemen in de fabriek? Het bedrijf nodigt je graag uit op de site in het Belgische Andenne. Ze zijn ook te bezoeken op PREFAB en heten je van harte welkom.

BFB Wood
bfbwood.bostoen.be
Stand: 1.F035