Ontdek de toekomst van bouwen op PREFAB: registreer nu!

Artikel delen

PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals met interesse in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en (micro-)industrialisatie in de bouw- en installatiesector. PREFAB is meer dan alleen een ontmoetingsplek; het is een broedplaats voor ideeën waar deskundigen, leveranciers en belanghebbenden samenkomen om te discussiëren over de toekomst van de bouw.

Nu registreren!

Toegang is gratis voor professionals mits u zich uiterlijk maandag 9 oktober registreert. En met een gratis toegangskaart voor PREFAB bezoekt u ook gratis Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission│Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Registreer u nu en ontvang een gratis toegangskaart ter waarde van € 50,-. Klik hier.

Locatie
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden
Dinsdag 10 oktober – 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 11 oktober – 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 12 oktober – 10:00 – 17:00 uur

www.prefabbeurs.nl

Onderdeel van