De grondlegger voor een stijlvol interieur

Artikel delen

Gevlinderde woonbetonvloeren worden gewaardeerd om hun naadloze design en esthetische uitstraling, waardoor ze een onmisbare basis vormen voor elk interieur. Ze staan bekend om hun energiezuinigheid, tijdloosheid en onderscheidend vermogen. Voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze ervaring en hulp bij het maken van de juiste keuze, biedt Willem Designvloeren een totaalpakket aan. Het bedrijf laat zich uitdagen en gaat graag samen op zoek naar de meest geschikte uitstraling, structuur en kleur voor hun ontwerp. Willem Designvloeren controleert de maatvoeringen, denkt mee in technische details en houdt rekening met een strakke planning en duidelijke communicatie. Vervolgens zetten de vakkundige specialisten van het bedrijf zich in om een unieke vloer te creëren.

Gevlinderde betonvloer in Nuenen

Ook na oplevering van uw project blijft Willem Designvloeren bereikbaar voor vragen, service en behandelingen. Want met het eigen serviceteam en 10 jaar garantie zorgen ze ervoor dat de betonvloer er na jaren nog steeds prachtig uitziet.

Heeft u niet voldoende hoogte beschikbaar voor een betonvloer van minimaal 7 centimeter? Of voldoen de eigenschappen van een gevlinderde betonvloer niet aan de wensen? Naast betonvloeren kunt u bij hen ook Italiaanse betonlook vloeren vinden. De betonlook vloer is een combinatie van cement en hars die wordt gevlinderd, lijkt sprekend op een betonvloer en heeft ook een naadloos design. En dat met een vloer van maar 3 millimeter dik.

Het bedrijf Willem Designvloeren neemt u graag mee in de wereld van naadloze vloeren. Kiezen uit prachtige producten is niet altijd makkelijk. U bent van harte welkom op afspraak in de showroom in Opheusden.

Willem Designvloeren
www.willemdesignvloeren.nl