Klik, breek, schuif: vloerverwarming in een handomdraai

Artikel delen

WARP Systems, jouw partner in toekomstbestendige laagtemperatuur, watergedragen vloerverwarmingssystemen, maakt het eenvoudig én efficient voor professionals om zelf te installeren. Het SpeeTile en SpeeTherm systeem van WARP Systems vertegenwoordigen de nieuwe generatie watergedragen laagtemperatuur verwarming, actief bijdragend aan een duurzame toekomst zonder gas. In combinatie met een warmtepomp is zelfs koeling mogelijk. Kies tussen het natbouw en droogbouw systeem, ontvang je offerte binnen 1 werkdag, en je materialen worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Vloerverwarming in slaapkamer

Het SpeeTile systeem biedt voordelen voor zowel de eindgebruiker als de installateur. Met een minimale opbouwhoogte van 15mm en een lichtgewicht ontwerp van 30 kg/m2, inclusief vulmassa, is het systeem geschikt voor diverse situaties. Het innovatieve klik-breek-schuif systeem elimineert de noodzaak voor metingen en ter plekke snijden, waardoor installatietijd wordt verkort. Naast vloeren, is SpeeTile ook geschikt voor wanden en plafonds, met maximale ontwerpvrijheid. Eindgebruikers profiteren van energiebesparing, ongeacht de aansluiting op een CV-ketel of warmtepomp, met een actieve en snelle respons op warmtevraag.

Flexibel en efficiënt

Ontdek de veelzijdigheid van het SpeeTherm systeem met een minimale opbouwhoogte van 15mm, isolatie, lichtgewicht en snelheid. Met slechts 3kg/m2 is installatie eenvoudig, zelfs op instabiele, maar vlakke houten ondervloeren. SpeeTherm bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis, wat resulteert in energiebesparing, ongeacht de aansluiting op een CV-ketel of warmtepomp, met een actieve en snelle respons op warmtevraag.

Vloer- en wandverwarming in badkamer

Comfort en design in één

Zelfs met een houten ondervloer kunnen radiatoren verleden tijd zijn, aangezien zowel SpeeTile als SpeeTherm zijn ontworpen als hoofdverwarming. Ervaar de ongeëvenaarde snelheid van de vloerverwarmingssystemen, die binnen 30-45 minuten opwarmen, waardoor je volledige controle hebt over de warmte in je huis op elk gewenst moment.

Professionele voordelen met WARP Systems

Voor professionals gaat WARP Systems verder met een compleet pakket, stortservice, speciale SpeeTools voor professionele installatie en de mogelijkheid om een legplan in te tekenen. Maak de overstap naar de toekomst van verwarming met WARP Systems, waar gemak en innovatie samenkomen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl