Nauwkeuriger kitten met hoogwaardige kitgereedschappen

Artikel delen

Sneller en nauwkeuriger kitten? Je bent echt niet de enige bouwprofessional die daar wel wat handige hulp bij kan gebruiken. Kies voor een optimaal eindresultaat de kitgereedschappen van FugenMeister. Zoals de flexibele kunststof kitspatels, verkrijgbaar in diverse vormen en breedtes. Daarmee creëer je over de volle lengte een egale afwerking. En er zijn nog meer FugenMeister kitgereedschappen. Kitten wordt geen nattevingerwerk meer.

Kitspatel

Met de flexibele kitspatels van FugenMeister bereik je met minder moeite een beter resultaat. Hiermee afmessen leidt tot een strak eindresultaat en een kwalitatief goede afdichting in elke gewenste vorm of breedte. Kortom: mooier, beter en sneller werken dan met een schuin afgezaagde elektriciteitspijp of natte vinger. De kitspatels zijn er in diverse vormen, met ronde en rechte hoeken en in diverse breedtes. Elke set zit in een afsluitbaar opbergdoosje.

FugenMeister Delta voegensnijder

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor het verwijderen van kitvoegen uit haakse wandaansluitingen, bijvoorbeeld bij de renovatie van keukens en badkamers. De FugenMeister Delta voegensnijder is daar speciaal voor ontwikkeld. Deze bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt die gedurende langere tijd vlijmscherp blijft. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle typen afdichtingen en op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer.

Overige FugenMeister producten

Voor kostenbesparing en minder materiaalverbruik zijn er nog meer handige kit-hulpmiddelen van FugenMeister. Denk aan handige afsluitdoppen voor kitkokers en specialistische nozzles voor kitkokers. FugenMeister is verkrijgbaar bij bouwgroothandels, schildervakhandels en ijzerwarengroothandels.

Primaverde BV
www.primacover.com