Prefab vloeroplossingen voor de toekomst: efficiënt en duurzaam!

Artikel delen

Ruim 75 jaar geleden is het familiebedrijf Fingo opgericht in het Belgische Malle. Gedurende die periode is Fingo uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde onderneming met een productiecapaciteit van bijna 2 miljoen m² op het gebied van gewapende- en voorgespannen kanaalplaatvloeren. Voor zowel de woning- als utiliteitbouw worden kanaalplaatvloeren geproduceerd waarbij er voor de begane grond een geïsoleerde kanaalplaatvloer in het assortiment is opgenomen. Onlangs zijn ook leidingvloeren toegevoegd aan het assortiment, deze vloeren zijn geschikt voor verdiepingen in de woningbouw en bevatten leidingsleuven waarin de leidingen tijdens de afbouwfase verwerkt kunnen worden.

Kanaalplaatvloeren

Duurzame kanaalplaatvloeren

De kanalen in de kanaalplaatvloer worden aangebracht om het gewicht te beperken en ter besparing van grondstoffen. Op deze wijze bespaart de kanaalplaatvloer tot 50% beton ten opzichte van massieve vloeren. De vloer is geheel recyclebaar en bij het industriële productieproces is er nauwelijks afval! Fingo staat voor een duurzaam beleid en is ISO14001 en CSC gecertificeerd.

Hardenberg

Het kantoor van Fingo in Nederland is gevestigd in Hardenberg. Dit kantoor is volledig ingericht met een ervaren tekenkamer, een eigen logistieke planning en uiteraard meerdere specialisten met kennis van vloersystemen en de bouwsector.  In Hardenberg bent u welkom om te komen praten over maatwerk projecten, betrouwbare planningen, logistieke oplossingen en de mogelijkheden op het gebied van BIM.

Kanaalplaatvloer

De medewerkers van Fingo houden nauwlettend uw project in het oog om de afgesproken levertijd waar te maken. Het bedrijf zal in de werkvoorbereidingsfase veel werk uit uw handen nemen zodat u de focus kunt zetten op andere belangrijke werkzaamheden. De slogan van Fingo is niet voor niets: ‘Sterk op alle niveaus’.

Fingo b.v.
fingo.nl