Nieuw vrijstaand bad

Artikel delen

Villeroy & Boch heeft de veelzijdige en populaire Loop & Friends collectie uitgebreid met een nieuw vrijstaand bad van acryl én bijpassende kranen. De kranen en het nieuwe bad zijn perfect te combineren met de vernieuwde Loop & Friends wastafels in matte kleuren. Hierdoor biedt Loop & Friends een complete badkamerinrichting passend bij iedere badkamerstijl.

Vrijstaand bad

De populaire Loop & Friends baden worden gekenmerkt door de ovale en rechthoekige binnenvorm. Naast de moderne inbouw- of back-to-wall baden heeft Villeroy & Boch de collectie uitgebreid met een nieuw vrijstaand bad. Het nieuwe bad is gemaakt van acryl en voelt hierdoor aangenaam warm aan en is slipvast. Door de smalle rand oogt en is het bad heel ruim. Het vrijstaande bad is verkrijgbaar in glanzend of mat wit en kan aan de buitenzijde worden uitgevoerd in een kleur naar keuze met glanzende of matte finish. De push-to-open afvoerplug is altijd verkrijgbaar in dezelfde kleur als het bad en is vlak in het oppervlak geïntegreerd. De stijlvolle maar functionele langwerpige overloopoplossing is verkrijgbaar in de kleuren glanzend wit White Alpine, Stone White (mat wit), Chrome of matt Black.

Wastafel met mat zwarte kraan

Bijpassende kranen

Voor een complete badkamercollectie introduceert Villeroy & Boch ook bijpassende Loop & Friends kranen. Het assortiment bestaat onder andere uit een wastafelkraan in zes uitvoeringen en een bad- en douchekraan. Alle kranen zijn waterbesparend en verkrijgbaar in tijdloos Chrome, het minimalistische Brushed Nickel of modern matt Black. Dankzij de ronde vormen en het verfijnde design zijn de kranen perfect afgestemd op de volledige Loop & Friends collectie. De kranen zijn mooi te combineren met de vernieuwde Loop & Friends wastafels die verkrijgbaar zijn in drie matte kleuren: zwart Ebony, grijs Graphite en verfijnd beige Almond.

Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.com