Filigrane design radiator

Artikel delen

Strak, rechtlijnig en uiterst functioneel: met de nieuwe Yenga Light designradiator van HSK Duschkabinenbau kunnen SHK-professionals hun klanten nu een filigrane versie van de designradiator aanbieden. De extra smalle, zijdelings opengaande verwarmingslamellen zorgen voor een zwevende, lichte look, perfect getemperde handdoeken en een aangename warmte in de hele badkamer.

Badkamer design radiatorDankzij de flexibele installatiemogelijkheden, moderne kleurvarianten en twee verschillende hoogtes past deze designradiator in elke badkamer. Yenga Light kan geïnstalleerd worden met de lamellen aan de rechter- of linkerkant en is geschikt voor zowel gemengd als elektrisch gebruik. Met de apart verkrijgbare aansluitsets is de installatie ook bijzonder snel en eenvoudig.

Met een slanke 35 mm, zijn de platte verwarmingslamellen van Yenga Light slechts half zo breed als die van de Yenga. De open plaatsing van de lamellen met royale tussenruimtes geeft de radiator een zwevende, lichte uitstraling en stelt gebruikers in staat om handdoeken gemakkelijk via de zijkant op te hangen. Deze radiator is standaard verkrijgbaar in tijdloos wit en fijn gestructureerd grafietzwart met afmetingen van 600 x 1.150 mm of 600 x 1.735 mm. Speciale kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Moeiteloze installatie

Bijzonder praktisch voor de vakman: Yenga Light kan over de kop worden gedraaid en kan dus flexibel worden geïnstalleerd met de verwarmingslamellen naar rechts of links open. Met een gewicht van 15 kg of 21,6 kg is de radiator eenvoudig te installeren. Het nieuwe, optionele compacte ventiel vormt een stijlvolle eenheid met de designradiator: de aansluitfitting kan worden verborgen door een bijpassend designpaneel in chroom, wit of de trendy kleur matzwart. Ongeacht of de verwarmingsbuizen uit de vloer of de muur komen – het compacte ventiel kan universeel worden gebruikt en biedt flexibele aansluitmogelijkheden dankzij verwisselbare ventielschroefinzetstukken. De optioneel verkrijgbare HSK-aansluitsets omvatten ook een midden aansluiting wand als hoekvariant en een midden aansluiting vloer als doorgaande variant.

HSK Duschkabinenbau
www.hsk-duschkabinenbau.de