Nieuwe vrijheid in lichtschakeling

Artikel delen

Digitalisering is al lang niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. En ook het schakelen van verlichting gaat tegenwoordig veel verder dan alleen aan en uit. De Busch-Friends of Hue-schakelaar van Busch-Jaeger combineert beide succesvol. Zo bieden de slimme schakelaars voor elke situatie het perfecte licht.

Verlichting

De Busch-Friends of Hue-schakelaars bieden tal van mogelijkheden. Zo kunnen bewoners lampen in- en uitschakelen, dimmen, de kleurtemperatuur instellen en opgeslagen lichtscènes oproepen. Dankzij de nauwe samenwerking met Signify – voorheen Philips Lighting – gaan de mogelijkheden tegenwoordig zelfs nog verder. Zo is Philips Hue naadloos te integreren in Busch-free@home®-Smart Home-besturing en kan de verlichting op afstand worden bediend met de stem. Ook is koppeling mogelijk met multimediasystemen als Sonos.

Complexe montage verleden tijd

De slimme schakelaars kunnen via de Philips Hue-bridge (versie 2, hoekige uitvoering) naadloos in het Philips Hue-verlichtingssysteem worden geïntegreerd. Voor ingebruikname dienen eindgebruikers verder te beschikken over Philips Hue-verlichting en de Philips Hue-app (versie 3.2 of hoger). Groot voordeel daarbij is dat de slimme lichtschakelaar via de bijgeleverde dubbelzijdige tape op elke willekeurige plek in de woning geplaatst kan worden. En dat zonder de muren te beschadigen of extra bedrading aan te hoeven leggen. Daarnaast wordt maximale betrouwbaarheid gegarandeerd dankzij de Zigbee-mesh-technologie. En omdat de EnOcean-module zelfvoorzienend is, wordt ook nog eens bespaard op energie.

Eenmaal geïnstalleerd kan de verlichting in en om huis geheel naar eigen wens en passend bij de ambiance worden aangestuurd. Dat voor maximaal 50 lampen en 25 Busch-Friends of Hue-schakelaars.

Busch-Jaeger
www.busch-jaeger.nl/producten/friends-of-hue