Afdekvliezen met bedrukking; Bescherm met impact!

Artikel delen

Easydek, fabrikant en leverancier van afdekmaterialen, zet groot in op bedrukte afdekvliezen met de lancering van een nieuwe productielijn. Zij richten zich hiermee op de dynamische wereld van bouw-, onderhouds- en renovatiebedrijven en bieden ook de groothandel een passende oplossing om hun klanten gemakkelijk over te zetten op bedrukt vlies.

Afdekvlies

De zelfklevende afdekvliezen van de fabrikant zijn ontworpen een robuuste bescherming te bieden tijdens allerlei bouw-, onderhouds-, en renovatiewerkzaamheden. De afdekvliezen zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder sporen achter te laten. De speciaal ontwikkelde kleeflaag zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten op diverse ondergronden waaronder vloeren en trappen, zonder gebruik te maken van tape.

Het productieproces, in combinatie met een efficiënte logistiek maken het mogelijk bedrukte afdekvliezen in lage aantallen tegen uiterst scherpe prijzen te leveren, direct vanuit de productielocatie in Soesterberg. Tevens biedt Easydek de mogelijkheid een deel van de productie op voorraad te houden en in batches uit te leveren, wat ook voor groothandelspartijen een uitkomst biedt.
Voor kleinere afnemers kan Easydek ook afdekvliezen personaliseren met een digital print oplossing.

De interne marketingafdeling staat klaar om logo’s of andere visuele boodschappen vorm te geven. Stuur vrijblijvend een logo naar Easydek en ontvang een gratis sample en een voorbeeld met uw logo van de ontwerpafdeling.

Naast bedrukte vliezen levert Easydek een breed assortiment aan tijdelijke beschermmaterialen voor diverse specifieke toepassingen zoals het veilig afdekken van (zicht)beton, tapijt en andere ondergronden.

Voor meer informatie over bedrukte afdekvliezen of andere handige producten, bezoek de website of neem contact op via info@easydek.nl.

Easydek Beschermtechniek BV
www.easydek.nl