Veiligheidsschoen met de souplesse van een wandelschoen

Artikel delen

De Carhartt Detroit S3 veiligheidsschoen is gemaakt voor harde werkers die elke dag veel meters maken. Dankzij de Rugged Flex technologie heeft hij de souplesse van een wandelschoen zodat je voeten aan het eind van de werkdag nog steeds fris en fit zijn. De volnerfleren schoen is daarom ook prima geschikt voor je vrije tijd.

Flexibele werkschoen

Werkschoen Detroit heeft een waterafstotend behandeld lederen bovenwerk. De fiber veiligheidsneus voldoet aan de S3-normen en beschermt je voeten tegen 200 joules gewicht en impact. Het volledig schokdempend geïsoleerd voetbed biedt veel loopcomfort en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen.

Optimaal instapcomfort

Werkschoenen naast een liggende hondDe lederen werkschoen heeft een optimaal instapcomfort, je trekt hem makkelijk aan en hij sluit goed aan om je voet. De Vibram-rubberen loopzool met antisliplaag zorgt voor uitstekende grip. De polyurethaan loopzool heeft een antistatische, oliewerende antisliplaag (SRC). Een niet-metalen lichtgewicht 100% dichte plaat voorkomt dat scherpe objecten door de zool dringen en letsel aan de voet veroorzaken.

Informatie

De Carhartt Detroit Rugged Flex® S3 Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 179,99. Ga voor meer informatie naar de website.

Carhartt
www.carhartt.com