Contactdag vloerverwarming en parketspecialisten 2024

Artikel delen

Op 15 april 2024 vindt de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parketspecialisten (NCVP) plaats in Nieuwegein. Het thema is: ‘Samen over de vloer’. Na het grote succes van de eerste NCVP in voorjaar 2023, wordt deze dag in 2024 nog grootser aangepakt. De contactdag vindt plaats in het prachtige gebouw van de Woonindustrie in Nieuwegein.

Beursvloer Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parketspecialisten

De NCVP is een uniek evenement waar vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketindustrie samenkomen. Of je nu een aannemer, installateur, designer of parketspecialist bent, deze dag biedt de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te ontdekken, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Het is de ideale gelegenheid om vooroordelen weg te nemen, samenwerkingen te verkennen en je te onderscheiden van anderen.

Net als vorig jaar zullen de belangrijkste leveranciers van vloerverwarming aanwezig zijn. Daarnaast komen er deze editie ook leveranciers van parketvloeren, lijmen, lakken en oliën. Ze zullen hun nieuwste producten, op het gebied van natuurlijke vloeren en vloerverwarming, tentoonstellen op individuele stands.

Interessante sprekers

Maar de NCVP is meer dan alleen een tentoonstelling van producten; het is ook een educatieve dag met talloze seminars en lezingen die je kunt bijwonen. Deze sessies worden gehost door experts en bieden inzichten in onderwerpen variërend van installatietechnieken tot design.

Daarnaast biedt deze dag de kans om bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Er zijn de gehele dag lekkere drankjes en hapjes en dag wordt feestelijk afgesloten met een netwerkborrel.

Gratis toegang

De NCVP is gratis toegankelijk voor bouwers en installateurs. Aanmelden voor toegang is noodzakelijk en gaat via https://www.eventbrite.com/e/tickets-ncvp-2024-nederlandse-contactdag-vloerverwarming-en-parket-773763055127