Laat je ontzorgen bij het na-isoleren van daken

Artikel delen

Als verwerker wil je probleemloos een kwalitatief goed dak opleveren. Daarbij kijk je wel scherp naar de materiaal-, en montagekosten. Je wilt hierin een goede balans vinden en past bij voorkeur concepten toe die het werk verlichten. IsoBouw kan je hierbij helpen met een breed assortiment isolatiesystemen voor het na-isoleren van het hellende dak

Na-isoleren van hellende daken

Ieder project wordt door IsoBouw individueel benaderd. Dit betekent dat het bedrijf samen met jou kijkt naar de projectspecifieke uitdagingen en wensen. Vervolgens zoeken zij de best passende integrale oplossingen voor jouw project. Op deze wijze vindt een optimale afwikkeling van jouw renovatieproject plaats waarbij je wordt ontzorgd.

Een soepele projectafwikkeling bespaart tijd en inspanningen. Dat begint al in de plan-/ ontwerpfase en gaat door tot de oplevering van het project. Ook hier ondersteunt IsoBouw je bij de uitdagingen die gedurende dit traject op jouw pad komen, zoals bijvoorbeeld met een persoonlijk projectadvies op maat van specialisten in algemene bouwregelgeving, milieu, certificeringen en brandveiligheid.

Na-isoleren van hellende daken

Een snellere montage

Indien gewenst kan IsoBouw de isolerende dakelementen fabrieksmatig al voorzien van maatwerk, zoals bijvoorbeeld een boeiverjonging, kopgeveloverstek- of geïntegreerde nestkasten. Hiermee bespaar je kostbare tijd. Ook het lichte gewicht, de goede beloopbaarheid, de snelle bevestigingsmethodes verhogen het montagegemak aanzienlijk. Een korte montagetijd betekent minder kosten maar ook minder overlast voor omwonenden.

Na-isoleren van hellende daken

Goed voor het milieu

IsoBouw levert ook dakconstructies die zijn afgestemd op een optimale ventilatie van indak PV-systemen en een probleemloze bedekking met groendaken.

Voor reststukken kan er gebruik gemaakt worden van de Use4ReUse recycle-service. Hiermee houd je de bouwplaats schoon en voorkomt je stortkosten.

IsoBouw
www.isobouw.nl