Verander elke kelder in een oase van licht en frisse lucht

Artikel delen

Bent u op zoek naar een slimme en stijlvolle oplossing om uw ruimte in de kelder te voorzien van natuurlijk licht en frisse lucht? Maak kennis met de Lucernario ventilatie- lichtschachtafwerking, dé innovatieve keuze voor een gezonde en frisse omgeving.

Lichtschacht

Het merk Lucernario biedt hoogwaardige oplossingen voor ventilatie en afwerking van lichtschachten (ook wel bekend als koekoek), waardoor uw ruimtes goed geventileerd zijn en voorzien worden van daglicht. De Lucernario kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin. Daarnaast is de Lucernario met de mogelijkheid om van binnenuit te openen en sluiten geschikt voor het afsluiten van nooduitgangen.

Maatwerk

Naast een aantal standaardafmetingen, is de lichtschacht ook te leveren in specifieke maatvoeringen. Behalve de standaarduitvoering in zijdeglanzend RVS zijn de systemen ook verkrijgbaar in een gewenste RAL-kleur.

Hoe werkt het

Naast het binnenbrengen van daglicht in de kelder, verwerkt de Lucernario ook het regenwater via de roosters en het geïntegreerde afvoersysteem. Daarnaast ventileert het systeem ook de kelderruimte via deze roosters.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar op het gebied van extra ventilatie. Daarnaast zijn er adapters verkrijgbaar: deze kunnen worden gebruikt om bestaande ventilatiesystemen aan te sluiten op de luchtinlaten van de Lucernario.

Investeer vandaag nog in comfort en welzijn met de Lucernario ventilatie-lichtschachtafwerking. Ervaar de voordelen van natuurlijk licht, frisse lucht en een verfijnde uitstraling in uw ruimte.

Techcomlight
www.techcomlight.nl