Verkoop PCI naar Ceves Vergeer BV

Artikel delen

Vanaf 1 april 2024 verzorgt Ceves Vergeer BV de verkoop, distributie en marketing voor het merk PCI in Nederland. Al vele jaren is PCI als wereldwijde speler ook actief op de Nederlandse markt. Dit merk van Sika Nederland BV is bekend van de kwalitatieve tegellijmsystemen en producten voor betonreparatie, vloerafwerking en kelder- en waterafdichting.

Hoofdkantoor ceves vergeer

Om verdere doorontwikkeling van PCI op de Nederlandse markt te realiseren, gaat Sika Nederland BV een vergaande samenwerking aan met Ceves Vergeer BV. Als ervaren speler in de Nederlandse afbouwbranche kan Ceves Vergeer de doelgroepen van PCI optimaal bedienen. Dit betekent dat het bestaande assortiment aanzienlijk wordt vergroot met toevoeging van nieuwe productgroepen en toepassingsgebieden, waardoor de markt nog breder is te bedienen.

Ceves Vergeer is al jaren de profielenspecialist voor stuc- en tegelklussen en bedient de markt met diverse A-merk profielen voor de gevel. Daarnaast bestaat het assortiment uit hoogwaardige afbouwproducten, zoals: binnenbouwplaten, betonciré, lichtgewicht dekvloer, isolatiemateriaal en meer.

Met kennis, slimme en betrouwbare logistiek, project- en verkoopondersteuning, marketing en category management zorgt Ceves Vergeer voor intensieve dienstverlening richting handel en eindverwerker.

Ceves Vergeer BV
cevesvergeer.nl