Welke breedte afdekvlies voor jouw project?

Artikel delen

Tijdens bouw en afwerking is het oppassen geblazen. Voor je het weet, beschadig je de vloeren en trappen met je materialen. Met PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies voorkom je een hoop gedoe tijdens sloop, bouw, renovatie en installatie. Tot en met de laatste bouwfase. Welke breedte PrimaCover Standard afdekvlies heb je nodig voor jouw project?

Vloerbescherming met zelfklevend afdekvlies

Welke rolbreedte voor jou het meest efficiënt is, ligt aan je project. De breedste rollen zijn 1 of 2 meter. Perfect voor het vloeistofdicht afdekken van grote oppervlakken. De smalste rol PrimaCover Standard is 65 centimeter breed en 25 meter lang, ideaal voor trappen en doorgangen. Vergeet ook niet de aanlooproutes te beschermen, zeker in appartementengebouwen met een gedeelde entree. Ook werkbladen of aanrechtbladen dek je snel en effectief af met een rolletje PrimaCover Standard bij de hand.

Trapbescherming met zelfklevend afdekvlies

Vloeren en trappen

Met een betrouwbaar afdekvlies voorkom je dat bestaande vloeren en trappen schade oplopen of onherstelbaar vuil worden door puin, stof, water, verf, stucwerk, klimmaterialen, bouwstempels en vallend gereedschap. PrimaCover Standard is een topkwaliteit polyester afdekvlies met een stevige antislip PE-folie toplaag. Hiermee bescherm je alle doorgedroogde harde ondergronden.

Vloerbescherming met zelfklevend afdekvlies

Vlamvertragend

Heb je wel eens te maken met speciale brandveiligheidseisen of werkzaamheden waarbij vonken kunnen vrijkomen? Wanneer brandpreventie een rol speelt, is er PrimaCover Standard FR. Dit vlamvertragende afdekvlies beschermt tegen vloeistoffen en mechanische beschadigingen zoals je gewend bent en voldoet aan de strenge Eurobrandklasse EN 13501-1 Bfl s1.

Vloerbescherming met zelfklevend afdekvlies

Meer informatie

PrimaCover Standard is verkrijgbaar bij de professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Voor meer informatie, bezoek de PrimaCover website of neem contact op met het vriendelijke adviseursteam van Primaverde BV.

Primaverde BV
www.primacover.com