Digitale revolutie in de bouw dankzij lancering geavanceerde cloudoplossing

Artikel delen

De bouwsector ondergaat een revolutionaire verandering met de lancering van ECI | Treetop Online, een geavanceerd cloudgebaseerd softwareplatform speciaal ontworpen voor kleinere bouwbedrijven. Het softwareplatform, te vinden op treetoponline.nl, biedt een efficiënte manier voor bedrijven om projecten te beheren en bedrijfsvoering te optimaliseren. Met de komst van dit platform worden bouwbedrijven volledig meegenomen in de digitale transformatie naar de cloud.

Bouwvakker achter een rode laptop in een rode kamer

In een tijd waarin digitalisering steeds meer de standaard is, ervaren kleinere bouwbedrijven vaak moeite om betaalbare en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. ECI | Treetop Online voldoet aan deze behoefte door een alles-in-één platform te bieden dat alle aspecten van bouwprojecten integreert, van projectadministratie tot real-time dashboards, tegen een vast maandelijks tarief.

“Met ECI | Treetop Online willen we kleinere bouwbedrijven de tools geven die ze nodig hebben om te concurreren in een steeds digitaler wordende markt, de uitdagingen van de bouw aan te kunnen en ze mee te nemen in de digitale transformatie,” zegt Geert-Jan den Besten, President RHC Europe bij ECI Software Solutions. “Ons bouwspecifieke veilige cloudplatform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol voltooien van bouwprojecten.”

Met de overname van Treetop door ECI Software Solutions en de expertise van verschillende labels binnen Treetop, is ECI | Treetop Online gebouwd op basis van jarenlange kennis en ervaring. Het resultaat is de nieuwste toegankelijke bouwsoftware voor kleinere bedrijven, die hen in staat stelt om efficiënter te werken en te profiteren van geavanceerde software.

Naast het verbeteren van de operationele efficiëntie biedt de cloud ook een veilige werkomgeving voor bedrijven, een onderwerp dat momenteel een hot topic is binnen het MKB. Door te vertrouwen op de cloudinfrastructuur van ECI | Treetop Online kunnen bouwbedrijven genieten van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor ze beter beschermd zijn tegen cyberdreigingen en hun gegevens veilig blijven.

Met ECI | Treetop Online kunnen kleinere bouwbedrijven zich concentreren op bouwen, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de voordelen van geavanceerde technologie en deelnemen aan de digitale transformatie binnen de sector.

Voor meer informatie over ECI | Treetop Online en hoe het uw bouwbedrijf kan transformeren, bezoek de website.

ECI | Treetop Online
www.treetoponline.nl