’n Bitje meer schroefgemak

Artikel delen

Zit je nét lekker in je klus, heb je andere maat schroef nodig voor de juiste bevestiging. Dan moet je ook vaak ‘even’ op zoek naar de juiste bijpassende bit… Gepriegel met dat kleine bitje en op zoek naar de juiste maat. PROFTEC heeft de oplossing; ’n bitje meer! Altijd het juiste bitje in de verpakking meegeleverd, én: alle schroeven van 3,5mm tot 5,0mm diameter kun je met dezelfde TX20 bit inschroeven.

Schroef

En deze PROFTEC TX-schroef is vorig jaar volledig vernieuwd. De kwaliteit is flink opgeschroefd ten opzichte van het vorige model. Een superscherpe schroef voor een superscherpe prijs, voor de grootverbruikers van schroeven.

’n Bitje meer van wat?

✔️ Grovere spoed voor meer snelheid;
✔️ Met de extra scherpe torpedopunt start je supersnel;
✔️ Snijpunt en kartels op de punt boren voor;
✔️ In elk doosje zit ‘n passend bitje.

Doos met schroeven

Verhoogde inschroefsnelheid

De nieuwe schroeven hebben een grove schroefdraad gekregen, zodat deze met minder omwentelingen inschroeven. Een snellere schroef dus! Een andere belangrijke verbetering is de superscherpe torpedopunt; je drukt de schroef tegen het hout en hij vliegt erin! Voorboren is in de meeste gevallen niet nodig door de snijpunt en kartels aan de punt van de schroef.

Aantallen opgeschroefd

PROFTEC heeft ook de aantallen opgeschroefd van een aantal hardlopers (4,0×40, 4,0×50, 5,0×80 en 5,0×100). Deze zijn ook leverbaar in grote vierkante emmers van gerecycled plastic. Een goederkopere en duurzame keuze. Er zijn ook twee afmetingen gipsplaatschroeven verkrijgbaar in deze emmers: 3,5×35(fijn) voor metal studs en 3,9×35(grof) voor hout.

Schroef wat wordt ingeschroefd

Assortimentskoffer

Net ‘n bitje meer gemak tijdens de kleine klus met de nieuwe TAYG-assortimentskoffer gevuld met TX-schroeven. Deze stevige kunststof koffer bevat een ruim assortiment van 12 maten PROFTEC TX-schroeven; mét daarbij de bijpassende TX20 bitjes. Met deze goed gevulde assortimentskoffer heb je altijd de juiste schroef bij de hand.

PROFTEC
www.proftec.nl