Snel tegels ‘droog boren’ zonder te oververhitten?

Artikel delen

Als je snel klaar wilt zijn met een tegelklus is een diamanttegelboor voor ‘droog boren’ een goede oplossing! PERFECTMATE® heeft een assortiment met de meest gebruikte maten, waardoor er altijd een tegelboor geschikt is voor je werkzaamheden. De kleinere droogboren zijn voorzien van koeling wax wat er voor zorgt dat je boor niet oververhit raakt.

TegelborenDe tegelboren zijn verkrijgbaar in acht maten met een M14 aansluiting, deze zijn geschikt voor de haakse slijper. Voor wax koeling zijn er de volgende maten: 6mm, 8mm, 10m en 12mm. Zonder wax koeling zijn de maten: 20m, 27mm en 35mm. Ook is er een zeskant variant beschikbaar, deze is geschikt voor de boormachine. De zeskant variant is met wax koeling te verkrijgen in de maten: 6mm, 8mm, 10mm en 12mm.

Voor de tegelboren zonder wax heeft PERFECTMATE® een set met een losse koeling wax en een adapter om de M14 tegelboren in een normale boormachine te gebruiken. Maak voor het beste resultaat gebruik van een machine met een zo hoog mogelijk toerental.

Tip! Laat je boor niet verbranden! Omdat de boor tijdens het boren heet wordt, wordt geadviseerd om een schommelende beweging te maken met de boor.

In de webshop is het gehele PERFECTMATE® assortiment te vinden, als ook het InterDynamics® diamantgereedschap assortiment en vele andere producten voor de vakman.

Speciaal voor de prijsbewuste vakman

Het merk PERFECTMATE® is er speciaal voor de prijsbewuste vakman. Het assortiment bestaat uit diamant-tegelboren, diamantzaagbladen, diamantboren en machines. PERFECTMATE® heeft het motto ‘altijd hoge kwaliteit voor een lage prijs’.

A.S.F. Fischer
asf-fischer.nl