Verbeter gebouwprestaties en comfort met innovatieve daglichttechnieken

Artikel delen

Bij VELUX Commercial begrijpen ze dat renovatieprojecten zorgvuldige planning en hoogwaardige oplossingen vereisen. De daglichtoplossingen van het bedrijf zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse doelstellingen van renovatieprojecten, of het nu gaat om het herstellen van schade of het uitvoeren van een uitgebreid renovatieplan.

Lichtstraten

Met de geprefabriceerde en op maat gemaakte lichtstraten en daklichten biedt het snelle montageopties die passen bij uw projectbehoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van daglichttoetreding en ventilatie, het verhogen van energie- en thermische efficiëntie, of het verbeteren van brandveiligheid en algemene veiligheid, het productportfolio van VELUX Commercial is veelzijdig en uitgebreid.

Renovatie en transformatie van daglicht bieden niet alleen de mogelijkheid om de prestaties van het gebouw te verbeteren, maar ook om het comfort van de bewoners aanzienlijk te verbeteren. Door meer natuurlijk licht binnen te laten, verminderen de oplossingen de afhankelijkheid van kunstlicht en besparen ze op energieverbruik.

Daglichtoplossingen

Daarnaast dragen de ventilatieoplossingen van VELUX Commercial bij aan een gezonde en comfortabele binnenomgeving door warmteverlies te minimaliseren en te zorgen voor een adequate aanvoer van frisse lucht. Bovendien spelen de daglichtoplossingen een cruciale rol bij het voldoen aan lokale voorschriften en thermische prestatienormen, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van het gebouw en de bewoners waarborgen.

Duurzaamheid staat centraal in overheids- en organisatiestrategieën, en de oplossingen van VELUX zijn perfect afgestemd op duurzaamheidsdoelen. Gebouweigenaren die streven naar renovaties en duurzaamheidsdoelen kunnen profiteren van beschikbare subsidies en certificeringsprogramma’s zoals BREEAM, LEED, DGNB en WELL Building Standard.

Klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken? VELUX Commercial is klaar om elk renovatieproject te ondersteunen. Neem contact op met het team voor meer informatie en om uw project succesvol te realiseren.

VELUX Commercial
commercial.velux.nl