Ontdek de nieuwe standaard in schuurprestaties voor hardhout

Artikel delen

Klingspor breidt zijn assortiment uit met de krachtige schuurschijf PS 36 DK/CK, ontworpen voor optimale prestaties op hardhout. Deze flexibele schuurschijf, voorzien van een papieren drager met klittenbandhechting, is compatibel met roterende excentrische schuurmachines.

Man die in een werkplaats een blad hout schuurt

Dankzij de halfopen coating met zirkoonoxide korrel, biedt de PS 36 DK/CK uitstekende prestaties op hout. De hoge agressieve materiaalafname maakt deze schuurschijf bijzonder geschikt voor gemineraliseerde materialen zoals tropisch hout en hardhout. Bovendien zorgt de halfopen bestrooiing ervoor dat de schijf niet snel dichtslibt.

De PS 36 DK/CK schuurschijf richt zich vooral op de meubelindustrie, parketleggers en interieurwerkers die houtbewerkingstoepassingen uitvoeren. Deze doelgroepen ervaren de PS 36 DK/CK als een kosteneffectief alternatief voor de PS 21 FK schuurschijf. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is deze schuurschijf ideaal voor oppervlaktebehandelingen.

De PS 36 DK/CK schuurschijf

De PS 36 DK/CK schuurschijf

De schuurschijf is verkrijgbaar in diameters van 125mm en 150mm, zowel met als zonder gatenpatroon. Er zijn diverse stansvormen beschikbaar. Om een egaal schuurbeeld te realiseren, varieert het aanbod van korrel 40 tot en met 220. Elke korrel is verpakt in eenheden van 50 stuks.

Naast houtbewerking is de PS 36 DK/CK ook geschikt voor het ontbramen van staal, aluminium gietstukken, non-ferro toepassingen, composieten en kunststof materialen.

Klingspor nodigt eindgebruikers uit om de kwaliteit van de PS 36 DK/CK schuurschijf zelf te testen. Via een Klingspor dealer in de buurt kan een gratis testset worden aangevraagd. Deze set, met een diameter van 150mm en stansvorm GLS3, bevat acht schuurschijven in de korrels 40, 60, 80, 100, 120, 150, 180 en 220.

Vind hier een lokale Klingspor dealer bij jou in de buurt.

Klingspor
www.klingspor.nl