Nieuwe spoeltechniek geeft krachtige waterwerveling

Artikel delen

Het TwistFlush[e³] toiletspoelsysteem van Villeroy & Boch maakt gebruik van de vortex spoeltechnologie. Deze genereert een krachtige waterwerveling die zorgt voor optimale spoelprestaties en toilethygiëne in combinatie met een lager waterverbruik. Deze noviteit wordt beschouwd als het meest geavanceerde spoelsysteem op de markt.

De nieuwe TwistFlush[e3] is niet alleen een grondige, maar ook waterbesparende spoeltechniek. Er is slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en maar 3 liter voor een kleine spoeling.

De nieuwe TwistFlush[e3] is niet alleen een grondige, maar ook waterbesparende spoeltechniek. Er is slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en maar 3 liter voor een kleine spoeling.

Villeroy & Boch is drie jaar geleden de nieuwe weg ingeslagen. Met TwistFlush[e³] is deze innovatieve vortex spoeltechnologie nu verder ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van openbare en commerciële sanitaire voorzieningen en woningbouwprojecten.

De nieuwe TwistFlush[e3] is niet alleen een grondige, maar ook waterbesparende spoeltechniek. Er is slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en maar 3 liter voor een kleine spoeling. Aangezien de toiletspoeling zo krachtig is, is één spoeling meestal voldoende. De TwistFlush[e3] is daardoor heel zuinig en bespaart aanzienlijk water. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bovendien overtreft deze spoeltechnologie de standaardeisen van de Europese norm EN997 ‘WC-potten en closetcombinaties met ingebouwde stankafsluiter’. De TwistFlush[e3] is daarmee een duurzame keuze zonder in te leveren op de grondige spoelprestatie.

Uiterst efficiënt

Dankzij de combinatie van een krachtige straal van wervelend water en een nieuw, intelligent ontworpen closet met gladde wanden zorgt TwistFlush[e3] voor een grondige spoeling van de gehele binnenkant van het closet. Hierdoor kunnen bacteriën en vuil moeilijk aanhechten. De toiletten met deze toiletspoeling hebben geen spoelrand en zijn optioneel verkrijgbaar met de oppervlakteafwerkingen CeramicPlus en AntiBac, waardoor vuil nog minder kans heeft. Door het randloze ontwerp en de grondige spoeling zijn deze toiletten snel en eenvoudig te reinigen voor optimale efficiëntie én hygiëne.

Geïntegreerd in Architectura

TwistFlush[e3] is voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura.

TwistFlush[e3] is voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura.

TwistFlush[e3] is voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura. De vernieuwde wand-wc’s zijn verkrijgbaar met ronde of vierkante vormgeving, in vier verschillende maten inclusief een compact, ruimtebesparend model. Het Architectura toilet met de nieuwe spoeltechnologie is eenvoudig te installeren dankzij een open of verborgen ViFix bevestiging. Deze maakt installatie mogelijk met behulp van de montagegaten voor de toiletzitting.

Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.com