SLIM RUIMTEGEBRUIK 2

Kleiner wonen en leven: geen hype maar trend. Slim Ruimtegebruik 2 biedt u handvatten en inspiratie om met klein wonen en leven aan de slag te gaan.

Na het succes van het eerste deel van Slim Ruimtegebruik, presenteert Marcel van Mierlo Slim Ruimtegebruik 2. Nieuwe verhalen over kleine, duurzame en innovatieve gebouwtjes. Een rijk geïllustreerd boek met prachtig beeldmateriaal en inspirerende illustraties. 20 wereldwijde kleine bouwsels zijn voorzien van informatie over de afwijkende lifestyle, architectonische bijzonderheden, vernieuwende bouwwijze en aparte locaties.

De hardcoverversie is te bestellen voor € 39,95 incl. BTW

 


Ook verkrijgbaar als E-BOOK

Klik hier voor een preview

Slim Ruimtegebruik 2 is ook te bestellen als e-book voor € 8,95 incl. BTW. Met dit fantastische e-book beleeft u nog meer interactief plezier door tijdens het lezen uitvoeringsvideo’s of andere achtergrondinformatie te bekijken. Vul onderstaand uw naam en emailadres in en kies vervolgens voor betalen. U betaalt veilig via IDeal middels uw eigen bank. Is de betaling afgerond, dan wordt het e-book direct ter download (.zip ) aangeboden op het door u opgegeven emailadres als E-pub bestand en PDF.

Bestellen van het e-book

Slim Ruimtegebruik 2 is te bestellen voor € 8,95 incl. BTW. Vul onderstaand uw naam en emailadres in en kies vervolgens voor betalen. U betaalt veilig via  IDeal middels uw eigen bank. Is de betaling afgerond, dan wordt het e-book direct ter download (.zip ) aangeboden op het door u opgegeven emailadres als E-pub bestand en PDF.

Slim Ruimtegebruik 2

 

Nu ook verkrijgbaar: e-book SLIM RUIMTEGEBRUIK 3

Kijk hier voor meer informatie