Kans maken? Schrijf je dan in voor de BouwTotaal nieuwsbrief! (Scroll naar beneden)

De accu-tacker van Metabo (ter waarde van €906,30) is optimaal mobiel. Met maar liefst 2 spijkers per seconde werk je nog sneller! Ook heeft de tacker een hoge slagkracht: hij is krachtig, heeft een pneumatische slagtechniek en een unieke Metabo brushless-motor. De beveiliging tegen een leeg schot beschermd tegen onnodige slijtage en verhoogt de levensduur van de tacker. Hou bovendien de nieuwsbrief en website van BouwTotaal in de gaten: we bespreken deze tool binnenkort uitgebreid in een tool review video!metabo winactie

Winactie, leuk! Maar wat heb ik precies aan mijn nieuwsbrief inschrijving?

Buiten het feit dat je nu kans maakt op de Metabo accu-tacker, hebben wij vaker leuke (win)acties lopen. Hou de nieuwsbrief goed in de gaten, er komen namelijk geregeld oproepen voorbij waarbij je de kans krijgt om tools of werkkleding te testen! Uiteraard mag je de geteste tool of kleding gratis houden.

Maar, deze leuke acties zijn niet de voornaamste reden waarom je je inschrijft voor de nieuwsbrief. BouwTotaal is namelijk een inspirerend en informatief online platform, waar je als bouwprofessional up-to-date blijft, ongeacht in welke discipline je werkt. Je vindt er de nieuwste ontwikkelingen, praktische tips en informatie, inspiratie en relevante discussies. Specifiek voor jouw branche tot overkoepelend over de gehele bouwsector: we zijn niet voor niets BouwTotaal!

Alle actualiteiten, praktische informatie, tips, inspirerende artikelen en méér, belanden wekelijks in jouw mailbox. Zo blijf je altijd up-to-date. Inschrijven dus!

(Als je je via deze pagina inschrijft voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze winactie.)

Nieuwsbrief
In welke branche bent u actief?