fbpx

Aan de slag met een spijkermachine van Hitachi?

Artikel delen

BouwTotaal zoekt testers! Werk jij regelmatig met een spijkermachine en ga je graag aan de slag met de nieuwste machines van Hitachi? Meld je dan aan!

Het testen van 3 machines

BouwTotaal zoekt testers die aan de slag willen met een van onderstaande spijkermachines. Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en gebruik je regelmatig een spijkermachine? Meld je aan en vul onderstaand formulier in.

De 18 V accu spijkerapparaten hebben een unieke techniek. Ze werken zonder gaspatroon en/of compressor met luchtslang, wat ervoor zorgt dat ze onderhoudsvrij zijn. Dankzij de combinatie van zowel draadloze als pneumatische technologieën, gebruikt het unieke lucht-aandrijfsysteem perslucht wat de kracht verhoogt. De snelheid en efficiëntie hiervan maakt het mogelijk om veel meer spijkers te schieten. Eventueel vastgelopen spijkers zijn gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap en de diepte regeling is ook instelbaar zonder gereedschap. De spijkerapparaten hebben een koolborstelloze motor en een schakelaar voor één schots- of repeteerfunctie.


Accu spijkerapparaat NT1865DBAL

15 Gauge DA spijkers 1,8 milimeter, 1-schots of repeteerfunctie, vastgelopen spijkers makkelijk te verwijderen zonder gereedschap, onderhoudsvrij, aantal spijkers bij volledige lading ca, 1100 spijkers (bij gebruik van 3,0 Ah accu)


Accu spijkerapparaat NT1865DBSL

16 Gauge Brads 1,6 mm, 1-schots of repeteerfunctie, vastgelopen spijkers makkelijk te verwijderen zonder gereedschap, diepteregeling instelbaar zonder gereedschap, onderhoudsvrij, aantal spijkers bij volledige lading ca, 1500 spijkers (bij gebruik van 3,0 Ah accu)


Accu spijkerapparaat NR1890DBCL

34 graden D-kop spijkers, papiergebonden een schots- of repeteerfunctie, vastgelopen spijkers makkelijk te verwijderen zonder gereedschap, diepteregeling instelbaar zonder gereedschap, onderhoudsvrij, geen gebruik van gaspatroon en/ of compressor met luchtslang, aantal spijkers bij volledige lading ca, 700 spijkers (bij gebruik van 5,0 Ah accu)


Meld u aan!

Meld u aan als kandidaat tester door onderstaand formulier in te vullen.

Hitachi