Wat is thermografie en hoe maakt u een goed thermisch beeld?

Artikel delen

Veel potentiële problemen in elektrotechnische en elektromechnische installaties openbaren zich door warmteontwikkeling. Thermografie is dé techniek om deze warmte in zichtbaar beeld om te zetten.

Welke warmtebeeldcamera past het beste bij uw toepassing? Hierbij kunnen wij u helpen door het beantwoorden van enkele vragen op het Fluke oplossingscentra warmtebeeldtechniek. Ook vindt u hier meer informatie over thermografie.

Fluke biedt een aantrekkelijke promotie aan tot en met 30 juni 2018: bij aanschaf van een Fluke TiS40 warmtebeeldcamera ontvangt u een GRATIS ROVC-basistraining t.w.v. 435 euro en leert u omgaan met deze camera. U gaat tijdens deze training leren om uw warmtebeeldcamera te gebruiken, storingen te lokaliseren en op een juiste wijze warmtebeelden te analyseren. Registreer u voor de training, na aanschaf van deze camera, op de Fluke Academy.

Fluke
www.fluke.nl

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief