fbpx

Tegelgroothandel voorziet in complete behoefte

Artikel delen

Julius van der Werf staat voor kennis en kwaliteit op basis van 85 jaar ervaring en beschikt over een uitgebreid assortiment keramische wand- en vloertegels voor elk budget. “Als tegelspecialist verkopen wij A-merken zoals Mosa, Sphinx, Villeroy & Boch en veel bekende Italiaanse en Spaanse merken,” aldus commercieel directeur Rolf Haan van de groothandel. “Ook volgen we de nieuwste trends in opkomende economieën zoals Dubai, Turkije en China.”

Dankzij een mix van professionele medewerkers, moderne automatisering en een voldoende voorraad worden tegels snel en op maat geleverd. “Naast een groothandel van tegels hebben we de doelstelling de ondernemer volledig te ontzorgen. Zo kunnen we naamloos (neutraal) commissiegewijs leveren op elke bestemming in Nederland en daarbuiten. Of het nu gaat om een rechtstreeks pakketje naar uw klant of volle containers op locatie in het buitenland: we maken het waar!”

Naast tegels vinden zelfstandige professionals en bedrijven alles wat ze verder nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Denk bijvoorbeeld aan bekende lijmmerken zoals Coba, Eurocol en Mapei.

“Wij richten complete showrooms in met onze tegelconcepten. Ons team van buitendienstmedewerkers is dag in dag uit bij onze afnemers door heel Nederland aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Specifieke wensen? Ik hoor het graag!” besluit Rolf Haan.

Tegelgroothandel Julius van der Werf
www.juliusvdwerf.nl