Drie duurzame energiecentrales

Artikel delen

Refresco Benelux, onderdeel van Refresco Group, ‘s werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor supermarkten en A-merken, heeft KiesZon ingeschakeld voor de realisatie van drie duurzame energiecentrales.

Maarheeze/Rosmalen, 20 februari 2018 ? Refresco Benelux, onderdeel van Refresco Group, ?s werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor supermarkten en A-merken, heeft KiesZon ingeschakeld voor de realisatie van drie duurzame energiec…

In totaal zullen er 8.720 zonnepanelen worden geplaatst die verdeeld zullen worden over de drie daken van Refresco Benelux locaties in Bodegraven, Hoensbroek en Maarheeze. Refresco Benelux liet in 2017 voor de locaties Bodegraven, Hoensbroek en Maarheeze, met behulp van een duurzame energiescan, de mogelijkheden voor opwekking van duurzame energie in kaart brengen. De resultaten waren positief en hebben geleid tot het besluit zonnepanelen te plaatsen. Gecombineerd zullen de drie systemen goed zijn voor jaarlijks 2.400.000 kWh aan duurzaam opgewekte energie. KiesZon, onderdeel van Greenchoice en gespecialiseerd in de ontwikkeling, financiering, realisatie en het onderhoud van grootschalige zonnestroomprojecten, verzorgt na het ontwerpen van de drie zonnestroomprojecten, de plaatsing van de panelen.