fbpx

Word bouwpartner van het Kingspan TEK Bouwsysteem!

Artikel delen

In de regio’s Brabant, Zeeland, Overijssel en Drenthe zijn we op zoek naar bouwpartners die ‘het nieuwe bouwen’ willen omarmen. Om onze positie in deze regio’s te versterken en aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, komen we graag in contact met ondernemende bouwpartners!


Het Kingspan TEK Bouwsysteem is een ruwbouw casco dat bestaat uit constructief en geïsoleerde SIP-panelen voor wanden en daken. Het bouwsysteem is energiezuinig en slank en combineert isolatie en dragen in één. Het is in de basis zeer sterk en snel te verwerken en heeft een prefab en duurzaam karakter (BENG-/NOM-proof). Het gehele ruwbouw casco wordt door onze gecertificeerde bouwpartners geplaatst.

Bouwpartner worden? Bel Youri Verwer voor meer informatie: +31 (0)492 378 329 of klik hier voor meer informatie over het Kingspan TEK Bouwsysteem.