Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn; Supermarkt of restaurant?

Artikel delen

Met een oppervlakte van zo’n 3500 m2 is Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn de grootste supermarkt in de regio. Een prachtig concept waarin Jumbo en La Place samensmelten.
Het wordt de vierde vestiging van een Jumbo Foodmarkt na Breda, Amsterdam en Veghel.

Utrecht
Leidsche Rijn
Opening Jumbo FoodMarket Leidsche Rijn

Nieuwe Jumbo Foodmarket in Utrecht Leidsche Rijn

Combinatie Jumbo en La Place

Voor de dagelijkse boodschappen is er een uitgebreid foodassortiment, maar klanten kunnen ook vers bereide gerechten meenemen of ter plaatse opeten in het ‘Foodcafé’ met 240 zitplaatsen.

Snel ombouwen vanuit een gezamenlijk doel

Van Wijnen bouwde de winkel om. Met een gezamenlijk doel: snel opleveren. Bij een winkelombouw is het uitgangspunt een maximale doorlooptijd van anderhalve week.

Utrecht
Leidsche Rijn
Opening Jumbo FoodMarket Leidsche Rijn

Om dat te bereiken spelen verschillende factoren een rol. Onder andere het gebruik van de juiste materialen en montagesnelheid. Bij de ombouw van de Jumbo Foodmarkt is gekozen voor de scheidingswanden VP70 van Faay. Ruim 2000 m2 scheidingswanden, verdiepinghoog (3600 mm) en robuust.

 

Utrecht
Leidsche Rijn
Opening Jumbo FoodMarket Leidsche Rijn

Utrecht
Leidsche Rijn
Opening Jumbo FoodMarket Leidsche Rijn

Duurzame keuze

De 40 cm brede en 70 mm slanke VP70 panelen zijn gemaakt van bio-based materiaal en hebben een massieve kern van vlasscheven en een toplaag van gipskarton. Daardoor zijn ze brandwerend, geluidwerend en thermisch isolerend. En schroefvast.

Snelheid staat voorop

Faay panelen zijn eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één, wat zorgt voor een snelle (en dus kostenefficiënte) montage. Bij het plaatsen van de panelen zorgen de verbindingsveren voor het onderlinge verband en voor de koppeling met vloer en plafond. De panelen kunnen zo een voor een eenvoudig en snel geplaatst worden. De snelheid in de verbouwing was een vereiste. Dit is gunstig voor de doorlooptijd en bijbehorende bouwkosten, maar vooral ook voor de omzet van Jumbo. Hoe sneller er gebouwd wordt, des te eerder is de Jumbo vestiging weer draaiende.

Faay
www.faay.nl