De 10.000e DIA is een feit!

Artikel delen

Vrijdag 31 augustus gaat de boeken in als een bijzondere dag voor Volandis, het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector. Sinds de oprichting van Volandis vond de 10.000e DIA plaats. De DIA is het welbekende PAGO gecombineerd met een (advies)gesprek over de thema’s: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Mooie mijlpaal

Natuurlijk lieten we dit feit niet onopgemerkt voorbijgaan. Timmerman Henk Hop was de 10.000e deelnemer aan de DIA met adviseur Peggy Wolfgang. Tjeerd Willem Hobma, directeur van Volandis, verraste hem met een boeket en een attentie. “Deze mooie mijlpaal is zeker de moeite waard om bij stil te staan en dit is pas het begin,” aldus Hobma.

Waarom de DIA?

Door de verhoogde pensioenleeftijd is het meer dan ooit belangrijk na te denken over je werk, nu en in de toekomst. Alle werknemers die onder de cao Bouw & Infra vallen, worden uitgenodigd voor de DIA. De DIA is het medische onderzoek (PAGO) met een extra: een adviesgesprek over wat je als werknemer kunt doen om gezond en met plezier te (blijven) werken. Benieuwd wanneer jij aan de beurt bent? Check jouw DIA.