fbpx

Geen stof, wel prettig werken

Artikel delen

Wie kent het probleem van ronddwarrelend stof bij het droog boren niet? Het beperkt niet alleen de levensduur van je gereedschappen, maar het is vooral niet bevorderend voor je gezondheid.

RUBI biedt een oplossing in de vorm van de ZERO DUST boorafzuiging. Dit volledig uit rubber bestaande systeem zuigt zich vacuüm op het werkstuk vast, zodat je uitstekend zicht op je werk hebt terwijl het stof moeiteloos in de stofzuiger verdwijnt. De boorafzuiging is in 4 verschillende posities te gebruiken bij het werken.

Door het vacuüm dat door de stofzuiger wordt gegenereerd, kan de boorafzuiging op elk oppervlak worden bevestigd. Het maakt hierbij niet uit of het een glad of ruw oppervlak is, of dat er een leggende verbinding in het oppervlak zit.

De ZERO DUST is gemaakt van gevulkaniseerd rubber van 100% gerecycled materiaal. Het is een zeer stevige systeem, bestand tegen dagelijkse schokken en slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur. Het product is getest door TNO: 8 uur lang continu stofvrij werken bij 25% kwarts en 6 uur bij 50% kwarts.

RUBI
www.rubi.com