Schoenen waar je op kan bouwen

Artikel delen

Carhartt is een Amerikaans kledingbedrijf dat is opgericht in 1889. Het staat vooral bekend om zijn werkkleding, zoals jassen, broeken, T-shirts en sinds kort ook werkschoenen.
Carhartt is een familiebedrijf dat nog altijd in handen is van de nakomelingen van oprichter Hamilton Carhartt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Dearborn, Michigan en het Europees kantoor is gevestigd in Amsterdam.

De stevige en duurzame werkschoenen van Carhartt zijn uitstekend geschikt voor diverse branches waarin veel eisen aan werkschoenen gesteld worden zoals de bouw- of industrie branche. De schoenen zijn van een onverwoestbare kwaliteit en voorzien van een (niet metalen) veiligheidsneus om je optimaal te beschermen. De schoenen zijn gemaakt van lekbestendig materiaal en hebben een waterdichte ademende bescherming.

Ze zijn voorzien van een PU voetbed met thermoregulerende eigenschappen voor optimaal comfort en om vermoeidheid tegen te gaan. De schoenen voldoen aan de veiligheidsklasse S3. De werkschoenen collectie is online verkrijgbaar op onderstaande website.

Carhartt
www.carhartt.com