fbpx

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Artikel delen

Met SlimFix Solar introduceert IsoBouw het eerste dakelement dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen bij een indak-systeem.

SlimFix Solar is een waterkerend “zonnepaneel-platform” waarop direct alle gangbare zonnepanelen kunnen worden bevestigd. Dankzij de gepatenteerde waterkerende laag is de dakconstructie volkomen waterdicht. De speciale vormgeving zorgt voor een gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie en een optimale ventilatie en koeling van de zonnepanelen. Dit verlengt de levensduur van de dakconstructie en verhoogt het rendement van de zonnepanelen.

Met SlimFix Solar kan de aannemer/dakdekker nu snel en eenvoudig al het voorbereidingswerk verrichten voor de latere plaatsing van de zonnepanelen door de installateur. In de tussentijd is het dak met SlimFix Solar waterdicht!

Alle gangbare solar-montagesystemen zijn met het SlimFix Solar systeem combineerbaar. De solar-installateur kan ieder aluminium montagesysteem toepassen zonder iets aan de waterdichtheid te hoeven wijzigen. In feite installeert hij een opdak-systeem, maar dan zonder de gebruikelijke dakhaken.

Daar waar geen zonnepanelen komen kunnen dakpannen verwerkt worden op de vertrouwde dakelementen. Het solar dakelement is leverbaar in Rc 6.0 en 7.0 voor renovatie (SlimFix Solar) en nieuwbouw (SlimFixXT Solar).

IsoBouw
www.isobouw.nl