Fortex Pro: ‘kunststof gevelbekleding die zich eenvoudig laat toepassen’.

Artikel delen

Fortex pro is een dubbelrabat kunststof gevelbekleding en voorziet in de vraag naar duurzame bouwmaterialen. Het product is onderhoudsvriendelijk, licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

De gevelpanelen zijn voorzien van houtnerfstructuur. De makkelijke verwerking en gunstige producteigenschappen maakt Fortex Pro ideaal voor omvangrijke renovatie- of nieuwbouwprojecten. Zowel utiliteits- en recreatiebouw kunnen profiteren van de voordelen.

Waarom Fortex Pro?

  • Eenvoudige en snelle montage
  • Robuste woodgrain structuur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Assortiment

Fortex Pro is uit voorraad leverbaar in de kleuren White, Pale Gold, Sand en Misty Grey. Het assortiment bestaat uit een Dubbel Rabat profielen en diverse accessoires voor het monteren, ventileren en afwerken.

Fortex Pro® is een product van Fetim Group. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar: sales-bouwen@fetim.nl of bel 020-5805285

Fetim
www.fetim.nl