Manchet voor afwerken platdakraam of lichtkoepel

Artikel delen

Een platdakraam of lichtkoepel zelf afwerken in een platdak? FAKRO introduceert een kant-en-klaar EPDM-manchet voor de verwerking van FAKRO platdakramen en lichtkoepels. Voor de ontwikkeling van het manchet werd samengewerkt met SealEco, specialist op het gebied van EPDM en waterdichte systemen.

Het manchet zorgt voor een hoogwaardige verbinding met de dakbedekking en garandeert een snelle en waterdichte montage. Het is snel en gemakkelijk te monteren; verlijm het manchet eenvoudig op het raamkader en de dakbedekking met de bijgeleverde kit. Hierdoor is het niet nodig om de dakbedekking te branden. Doordat het manchet op maat gemaakt is, is het direct toepasbaar zonder dat er nog geknipt of gesneden hoeft te worden in het manchet.

Het EPDM-manchet wordt geleverd in één compleet pakket waarmee u direct aan de slag kunt. In het pakket zitten de volgende producten:

  • Een op maat gemaakt EPDM-manchet voor het FAKRO platdakraam of de lichtkoepel;
  • Geoflex kit voor een sterke verbinding met de dakbedekking;
  • Muliticleaner voor het ontvetten van de dakbedekking.

Het manchet is geschikt voor platte of licht hellende daken en zorgt voor een zekere en waterdichte verbinding op de volgende daktypes: APP/SBS Bitumen, Europese en Amerikaanse EPDM, PVC en andere kunststoffen.

FAKRO
www.fakro.nl/epdm-manchet