“Als veiligheidskundige ben je nooit uitgeleerd”

Artikel delen

Een veilige werkomgeving kan veel ongelukken of bijna-ongelukken op de werkvloer voorkomen. Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching in Harderwijk adviseert, coacht en doceert al meer dan 30 jaar directies, managers en adviseurs over arbo en brandveiligheid, met als doel het werk in de praktijk daadwerkelijk veiliger te maken.

Copla verzorgt door het hele land onder andere Hogere Veiligheidskundige-opleidingen (HVK), Middelbare Veiligheidskundige-opleidingen (MVK) en Operationele Veiligheidskundige-opleidingen (OVK), maar ook speciale opleidingen zoals de praktijkopleiding PBM, Branddetectie Opleidingen, V&G-coördinator Uitvoering Bouw en V&G-coördinator Uitvoering Spoorbranche en DE VeiligheidsCOACH Opleiding.

Als veiligheidskundige ben je nooit uitgeleerd. Technische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en nieuwe inzichten blijven je werk als veiligheidskundige beïnvloeden. Maar ook een nieuwe werkomgeving of baan kan extra vakkennis noodzakelijk maken. Copla helpt met losse HVK-modules en masterclasses over specifieke veiligheidskundige onderwerpen.

Deze specifieke opleidingen richting branddetectie zijn o.a. voor beheerder brandmeldinstallaties, noodverlichting, vluchtroutes, ontruimingsalarm, IDB, ODB, PDB en OPB. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van deze specifieke opleidingen.

Copla heeft als zich in de loop der jaren eveneens ontwikkeld tot een specialist in advies, opleiding en begeleiding rond veiligheid en toepassing van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM).

Copla leert V&G te borgen tijdens het hele bouwproces. “Geef je wel eens opdracht voor een bouwproject of ben je erbij betrokken? Dan ben je mede verantwoordelijk voor de Veiligheid en Gezondheid tijdens het hele bouwproces! Wij leren je hoe bouwen veiliger en efficiënter kan. Volg één van onze opleidingen, masterclass of laat je coachen!”

Copla
www.copla.nl