IsoBouw focust op innovatie en circulariteit

Artikel delen

Met als beursthema: ‘We are circular!’ is IsoBouw ook dit jaar weer prominent aanwezig tijdens de BouwBeurs in Utrecht met nieuwe isolatiesystemen voor nieuwbouw- én renovatiedoeleinden. Systemen die zich kenmerken door een hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak. Dat leidt tot besparing van tijd, geld en energie.

De energietransitie en de besparing van grondstoffen en materialen vragen om doordachte isolatiesystemen. Met het gebruik van airpop®- isolatie heeft IsoBouw hierin een leidende rol. Airpop® heeft immers een uitstekend isolerend vermogen. Het bestaat voor 98% uit lucht en is onbeperkt recyclebaar.

Tijdens de BouwBeurs introduceert IsoBouw meerdere producten waarmee klanten zich kunnen onderscheiden. Producten die een positieve bijdrage leveren aan een circulaire economie. De innovaties zijn:

  • Nieuwe vuurvaste gevel- en plat dak isolatie zonder gezondheidsrisico’s
  • Dakelementen van de toekomst
  • Nieuwe solar renovatieplaten
  • De grootste EPS funderingsbekisting
  • Nieuwe ‘dual-density’ plat dak isolatie
  • Vernieuwde spouwisolatie

Bij binnenkomst in de ingangshal zult u tijdens de BouwBeurs worden verwelkomd door een super grote EPS funderingsbekisting. Maak hiervan een leuke foto en deel deze via social media o.v.v. #IsoBouw. De 10 leukste inzendingen worden door IsoBouw beloond met een bouwradio.

IsoBouw
www.IsoBouw.nl

Bezoek Isobouw op BouwBeurs 2019, hal 11, stand D010