In de spotlight

Producten
Artikel delen

Online veiling van grondverzetmachines en kranen

Wegens een herinvestering van divers rollend en rijdend materiaal worden er diverse machines verkocht in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder andere een Volvo ECR88D rupskraan, Liebherr graafmachine, longgong shovel, Bobcat schranklader, diverse vorkheftrucks, Claas hakselaar en een Omme-lift hoogwerken. U kunt de goederen komen bekijken op 11 maart van 10:00 tot 16:00!

Bieden in een online veiling van Troostwijk Auctions is gemakkelijk en snel. U kunt zich gratis registreren en direct meebieden! Voor dat u het definitieve bod plaatst, krijgt u een helder overzicht van alle kosten die gemaakt worden. Troostwijk Auctions is het grootste veilinghuis van Europa, met duizenden goederen uit de bouwsector, maar ook op agrarisch gebied en grondverzet.

Neem een kijkje op de website voor het totale aanbod.

Troostwijk Auctions & Valuations
www.troostwijkauctions.com

BouwTotaal